Gladiator כתב:
תראו, חזרתי אחרי המון זמן שלא שיחקתי.
אני יכול לומר לכם שהמנהלים משקיעים שעות רבות למען פיתוח המשחק ואני זוכר את זה כשעוד רק נפתח המשחק.
ראיתי כאן הודעות של ילדים "זה רק משחק" "פראייארים" וכל זה לגבי האסמסים שלא לשלם למשחק.
תבינו משהו ילדים קטנים וחצופים, המנהלים משלמים על השרת שאתם משחקים בו, הם משקיעים כסף רב.
ומה אתם חושבים, שהם עושים את זה רק כדי שלכם יהיה כיף? אתם חושבים שהם לא רוצים להרוויח? תתעוררו תינוקות, מנהלי המשחק רוצים להרוויח כסף כמו כל אדם אחר, וזכותם!!!
אני חושב שאתם צריכים להודות להם שהם מרשים גם לילדים שלא שולחים אסמאסים לשחק ושהם לא מונעים את זה, ושהאסמסים זו רשות.
המון משחקי דפדפן אחרים מחייבים תשלום, ואני לא מכיר משחק דפדפן אחד שאין דרך לשלם לו כדי להרוויח דברים.
לסיכום, תפנימו הם רוצים להרוויח, והם לא בגדר הפראיירים שלכם, ומומלץ שתתחילו להרגע מהתגובות שאנשים פראיירים, ולדעתי צריך לתת באן לכל מי שיוצא בתגובות כאלו.
אחרי הכול אף אחד לא מכריח אותכם לשלוח אסמאסים אז הרגעו ותתבגרו, כי המנהלים משקיעים שעות למען שאתם תהנו, וזכותם להרוויח כסף על העמל הרב שלהם.
שבוע טוב.
1. אתה צודק, אבל אני חייב לציין משהו. לפני הרווחים, הם רוצים שלא יהיו להם הפסדים..
2. מי אתה?